Het begin

DirectVPS b.v. startte in 2000 in een garagebox met Larry Kos als eigenaar. De zolder, waar Larry eerder begon met CompuKos, was te klein voor de groei. Het bedrijf bleef groeien en verhuisde naar een afgelegen industriegebied in Dordrecht om uiteindelijk te komen waar we nu zijn: in het hart van Rotterdam.

Het begin

De cultuur

Alleen als er geen medewerker op kantoor was, is er een dag niet gefloten op het adres van DirectVPS. De medewerkers zijn dan op klantbezoek, met een schroevendraaier aan het sleutelen in de datacenters, thuis of vanaf een zeilbootje op de Friese plassen aan het werk. Alle medewerkers zijn professionals met hart voor de zaak. 's Ochtends vanuit de bus een e-mailtje beantwoorden of 's avonds laat tijdens het uiteten ineens een laptop op tafel zetten om een storing op te lossen, is heel normaal. Loyaliteit en passie voor het vak is wat in het DNA van onze medewerkers zit. Altijd beschikbaar en altijd bereid mee te denken. We denken vaak verder dan de vraag, zodat we een nog passender antwoord kunnen geven. Problemen noemen wij uitdagingen!

De cultuur

Onze plek

Ons informele en gezellige kantoor, waar altijd wel een muziekje klinkt, is gehuisvest in het Groot Handels Gebouw naast treinstation Rotterdam Centraal. Er is voldoende parkeerplaats en perfect bereikbaar met het openbaar vervoer. Wij proberen milieubewust en duurzaam te zijn. Daarom reizen we graag met het OV. Gaan we op klantbezoek of hebben we hardware mee te slepen, dan maken we waar mogelijk gebruik van een deelauto.

Onze plek

Onze mensen

Wij zijn specialisten als het gaat om virtualisatie. We stoeien graag met innovatieve technieken, maar zetten deze voor onze klanten pas in als we er zelf 100% op vertrouwen dat het is wat onze klanten graag willen. Soms nemen we liever een stapje terug voor we iets implementeren. Als we het doen, doen we het goed!

Onze mensen

Onze omgevingen

Onze cloudomgevingen hebben wij volledig in eigen beheer. De hardwareconfiguraties zijn in de loop der tijd zo passend samengesteld, dat we het optimale rendement eruit kunnen halen. De racks met alle Supermicro servers staan in Amsterdam in het datacenter van SchubergPhilis en in Rotterdam in het datacenter van SmartDC. Beide datacenters zijn groen en werken zo duurzaam mogelijk. De datacenters voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en certificeringen. Fysieke bewaking, cameratoezicht, klimaatbeheersing en veilige brandblusinstallaties zijn minimale randvoorwaarden die wij aan datacenters stellen.

Onze omgevingen

Wat is jouw verhaal?

We zijn benieuwd waar wij je mee kunnen helpen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor een lekkere bak koffie en een inspirerend gesprek!

Contact
 • High availability

  Meervoudige redundantie borgt de beschikbaarheid van het netwerk en de servers. Downtime wil niemand.

 • High scalable

  Verwacht je flinke drukte? Upgrade dan zelf eenvoudig en snel je pakket in ons control panel. Hoe meer resources, hoe sneller je pakket zal zijn. Snelheid is het sleutelwoord bij conversie.

 • High service

  Enthousiast en gedreven team nerds met een passie voor het vak staan dag en nacht paraat om je te ondersteunen waar nodig.

 • High performance

  Super snelle SSD's in razend snelle servers geven je VPS de performance die je nodig hebt.

Neem een DirectVPS