Verhuizen?

Verhuisservice

Wil je je huidige hosting laten migreren naar ons? Maak gebruik van onze verhuisservice.

Gezamelijk kijken we naar de huidige situatie, bespreken we de knelpunten, bekijken we waar er winst te behalen is, werken we de verschillende migratieopties voor je uit en doen we je een passend aanbod. We ontzorgen je door al het werk voor je uit te gaan voeren, zodat jij verder kan gaan met je business.

Wij zijn experts op het gebied van de hosting. Jij of je eigen ontwikkelaar is de expert van je eigen applicatie/website. Verhuizen doen we dan ook samen. Een goede voorbereiding is het halve werk, dus hoe meer up-to-date je applicatie/website is, hoe eenvoudiger de verhuizing zal zijn.

Verhuizingen van websites of volledige cloudoplossingen, niets is te gek. Informeer graag naar de mogelijkheden en neem graag vrijblijvend contact met ons op.

Don’t call us, we call you

Hebben we je interesse gewekt? We maken graag kennis met je, bespreken je wensen en doen je zo snel mogelijk een passende aanbieding.

High availability

Meervoudige redundantie borgt de beschikbaarheid van het netwerk en de servers. Downtime wil niemand.

High scalable

Verwacht je flinke drukte? Upgrade dan zelf eenvoudig en snel je pakket in ons control panel. Hoe meer resources, hoe sneller je pakket zal zijn. Snelheid is het sleutelwoord bij conversie.

High service

Enthousiast en gedreven team nerds met een passie voor het vak staan dag en nacht paraat om je te ondersteunen waar nodig.

High performance

Super snelle SSD’s in razend snelle servers geven je VPS de performance die je nodig hebt.