FTP-S

FTP-Storage, de opvolger van BigStorage, maar dan een stuk betrouwbaarder! Data word drievoudig opgeslagen, verspreid over het platform en dankzij loadbalancers voor de FTP-servers, kunnen we een hogere uptime garanderen. Per blok van 100GB is de dienst al af te nemen voor 3,-€ per maand op basis van HDD of 10-€ per maand op basis van SSD. Uitbreiden tot meerdere terrabyte's is geen probleem. Een harde quota is van toepassing.

Folder/Deliveries/Logistics/Filing system images

Network-S

Network-Storage maakt het mogelijk om een extra blok ruimte te mounten aan één of meerdere VPS(-en). De data wordt drievoudig opgeslagen in een ceph-cluster. Via een cephfs client laat je de VPS(-en) over een afgeschermd vlan verbinding maken met het ceph-cluster. Per blok van 100GB is de dienst al af te nemen voor 3,-€ per maand op basis van HDD of 10-€ per maand op basis van SSD. Uitbreiden tot meerdere terrabyte's is geen probleem. Een harde quota is van toepassing. Deze dienst is enkel beschikbaar op het nieuwe OpenStack platform.

Object-S

Handig voor het aanleggen van grote archieven, statische content en toepasbaar als CDN-oplossing. Object-S is benaderbaar via S3/Swift compatible clients en API's i.c.m. keystone v3 authenticatie,
optioneel is de data tevens via een publieke webserver te benaderen.Zowel beschikbaar in HDD opslag a EUR 0,03 per GB of SSD opslag a EUR 0,10 per GB per maand. We factureren achteraf naar gemeten
verbruik, er zijn geen quota van toepassing.

 • High availability

  Meervoudige redundantie borgt de beschikbaarheid van het netwerk en de servers. Downtime wil niemand.

 • High scalable

  Verwacht je flinke drukte? Upgrade dan zelf eenvoudig en snel je pakket in ons control panel. Hoe meer resources, hoe sneller je pakket zal zijn. Snelheid is het sleutelwoord bij conversie.

 • High service

  Enthousiast en gedreven team nerds met een passie voor het vak staan dag en nacht paraat om je te ondersteunen waar nodig.

 • High performance

  Super snelle SSD's in razend snelle servers geven je VPS de performance die je nodig hebt.

Neem een DirectVPS