Wij kunnen datacenters en datavirtualisatie gerust onze passie noemen. Dat klinkt misschien wat gek, maar dat is het voor ons niet. DirectVPS houdt zich sinds 2000 al bezig met het ontwikkelen, begrijpen en exploiteren van de nieuwste technieken op het gebied van virtualisatie. Dat was in een periode waarin virtualisatie nog een bijzonder onbekend terrein was. Gelukkig waren wij er vanaf het begin bij, waardoor wij ons nu met een gerust hart ware experts op het gebied van data-ondersteuning mogen noemen.

Ons bevlogen team, met jarenlange ervaring met virtualisatie, staat jou graag 24 uur per dag te woord om je vragen te beantwoorden of storingen op te lossen. Dat maakt onze systemen en onze support bijzonder betrouwbaar. Daarnaast houden wij ons altijd bezig met de meest actuele ontwikkelingen op het gebied van virtualisatie om ons platform te kunnen blijven verbeteren.

 • High availability

  Meervoudige redundantie borgt de beschikbaarheid van het netwerk en de servers. Downtime wil niemand.

 • High scalable

  Verwacht je flinke drukte? Upgrade dan zelf eenvoudig en snel je pakket in ons control panel. Hoe meer resources, hoe sneller je pakket zal zijn. Snelheid is het sleutelwoord bij conversie.

 • High service

  Enthousiast en gedreven team nerds met een passie voor het vak staan dag en nacht paraat om je te ondersteunen waar nodig.

 • High performance

  Super snelle SSD's in razend snelle servers geven je VPS de performance die je nodig hebt.

Neem een DirectVPS