SSL

Secure Socket Layer (SSL) is de techniek waarmee de verbinding tussen de client (een websitebezoeker bijvoorbeeld) en de server (waar de website op staat) versleuteld wordt. Hierdoor kunnen ingevoerde gegevens niet 'afgeluisterd' worden door onbevoegden.

Zeker nu de nieuwere browsers als Chrome en FireFox standaard waarschuwen dat een website onveilig is omdat het geen SSL certificaat gebruikt, is het aan te bevelen om je website of webshop van een SSL certificaat te voorzien. Bijkomende voordelen zijn:

- Hogere ranking bij zoekmachines;
- Een snellere website als https 2.0 actief is;
- Oogt betrouwbaarder voor de bezoeker.

SSL

Gratis certificaten

Wil je wel een SSL certificaat, maar wil je er niet voor betalen? Neem dan een LetsEncrypt certificaat. Dit is een gratis service die vrij eenvoudig te installeren is. Heb je geen tijd of kennis voor de installatie hiervan, dan kunnen wij dit voor je doen. Dit doen we voor alle Linux VPS-, DPS- en PCS-oplossingen en de control panels als DirectAdmin, CPanel of Plesk.

Let op: LetsEncrypt kent een aantal beperkingen. Zo is het niet mogelijk om een EV of wildcard certificaat te laten genereren. Per hostnaam moet een certificaat worden aangevraagd en geïnstalleerd. Je kunt maximaal 1 certificaat per week aanvragen en de geldigheid is slechts 90 dagen.

Gratis certificaten

Betaalde certificaten

Via onze leverancier Xolphin leveren we ook de onderstaande certificaten. We rekenen eenmalig €25,- installatiekosten voor een single- of wildcardversie. Voor een EV-certificaat rekenen we eenmalig €50,-. Wij verzorgen de aanvraag, installatie en de jaarlijkse automatische verlenging. De certificaten factureren we per jaar.

Single certificaat €8,- per jaar
Hiermee kun je domeinnaam.tld en www.domeinnaam.tld beveiligen.Voor een los subdomein als subdomein.domeinnaam.tld heb je een apart certificaat nodig. Wanneer je meerdere subdomeinen wilt beveiligen, is het aan te raden een wildcardcertificaat te bestellen.

Wildcardcertificaat €75,- per jaar.
Hiermee bescherm je *.domeinnaam.tld. Je kunt onbeperkt subdomeinen beveiligen. Wil je een subdomein op een subdomein als subdomein.subdomein.domeinnaam.tld, dan heb je voor het eerste subdomein een nieuw certificaat nodig. Een wildcardcertificaat beveiligt enkel het subdomein voor het hoofddomein.

EV (Extended Validation) uitgebreid certificaat €95,- per jaar.
Bescherm je website of webshop met een EV-certificaat en laat duidelijk zien dat dit jou domeinnaam is. In plaats van een simpel slotje, wordt de adresbalk groen. Je bedrijfsnaam wordt er ook nog in weergegeven. Deze aanvraag heeft doorgaans een iets langere levertijd, aangezien de leverancier meerdere checks gaat doen:

- Domeinnaamcontrole middels e-mail, dns- of bestandsvalidatie;
- Telefonische controle (de eigenaar wordt gebelt)
- Whois-controle (gegevens moeten overeenkomen met die uit de aanvraag)
- KVK-controle (gegevens moeten overeenkomen met die uit de aanvraag)

Betaalde certificaten

Geïnteresseerd in een SSL certificaat?

Direct bestellen? Neem vrijblijvend contact met ons op en we gaan voor je aan de slag.

Contact
 • Betaalopties

 • Betaal met SEPA
 • Betaal met iDeal
 • Betaal met PayPal
 • Betaal met MasterCard
 • Betaal met Visa
 • Betaal met V-Pay
 • High availability

  Meervoudige redundantie borgt de beschikbaarheid van het netwerk en de servers. Downtime wil niemand.

 • High scalable

  Verwacht je flinke drukte? Upgrade dan zelf eenvoudig en snel je pakket in ons control panel. Hoe meer resources, hoe sneller je pakket zal zijn. Snelheid is het sleutelwoord bij conversie.

 • High service

  Enthousiast en gedreven team nerds met een passie voor het vak staan dag en nacht paraat om je te ondersteunen waar nodig.

 • High performance

  Super snelle SSD's in razend snelle servers geven je VPS de performance die je nodig hebt.

Neem een DirectVPS