Onze klanten

Super snelle VPS-hosting met hoge beschikbaarheid, betrouwbaarheid en schaalbaarheid. Kies het pakket dat bij je past en ga binnen enkele minuten aan de slag. Onverwacht meer bezoekers op je VPS? Upgrade eenvoudig 24/7 365 dagen per jaar in enkele seconden je VPS en krijg zo meer resources. Hoe meer resources je hebt, hoe sneller je VPS zal werken. Snelheid is de factor waarbij je een hogere conversie krijgt, zeker bij webshops!

 • Ontwikkelaars

  Waarom ontwikkelaars graag onze klant zijn?

  We hebben al veel ontwikkelaars mogen verwelkomen. Van een beginnende amateurprogrammeur tot grote development teams. Voor ieder is er een passende oplossing.

  Lees meer...
 • Webbureaus

  Waarom webbureaus graag onze klant zijn?

  Hosting is een vak apart! Wij hebben meerdere webbureaus die graag de hosting aan ons uitbesteden, toch graag zelf enige controle willen behouden, maar zich geen zorgen willen maken om de beschikbaarheid en stabiliteit van hun VPS's.

  Lees meer...
 • MKB bedrijven

  Waarom MKB bedrijven graag onze klant zijn?

  Geen eigen hardware meer om te onderhouden is een verademing voor elke techneut in een bedrijf. Onderhouden van hard- en software kost tijd en tijd is geld, geld wat niet meetelt in de omzet. Door het onderhoud uit te besteden ontzorgen wij bedrijven. En het levert ook nog eens een besparing op.

  Lees meer...

Moeten we je nog verder overtuigen om klant bij ons te worden?

Als we je nog niet hebben overtuigd waarom je bij ons klant zou moeten worden, lees dan hier alle redenen waarom je bij ons je hosting onder zou willen brengen.

Lees meer...

Zit er geen passend pakket voor je tussen? Kijk dan ook eens bij onze Dedicated Private Server (DPS) oplossingen. Voor het grotere werk met meerdere servers kijk eens bij onze Private Cloud Servers (PCS). Neem gerust contact met ons op als je wilt overleggen. We helpen je graag in het maken van een keuze die aansluit bij jouw behoefte.

Contact
 • High availability

  Meervoudige redundantie borgt de beschikbaarheid van het netwerk en de servers. Downtime wil niemand.

 • High scalable

  Verwacht je flinke drukte? Upgrade dan zelf eenvoudig en snel je pakket in ons control panel. Hoe meer resources, hoe sneller je pakket zal zijn. Snelheid is het sleutelwoord bij conversie.

 • High service

  Enthousiast en gedreven team nerds met een passie voor het vak staan dag en nacht paraat om je te ondersteunen waar nodig.

 • High performance

  Super snelle SSD's in razend snelle servers geven je VPS de performance die je nodig hebt.

Neem een DirectVPS