Waarom webbureaus graag onze klant zijn?

Hosting is een vak apart! Wij hebben meerdere webbureaus die graag de hosting aan ons uitbesteden, toch graag zelf enige controle willen behouden, maar zich geen zorgen willen maken om de beschikbaarheid en stabiliteit van hun VPS's.

Jij bent goed in het maken en verkopen van websites. Wij zijn goed in het online houden van servers! We kunnen je perfect ontzorgen door geheel of gedeeltelijk taken voor je uit te voeren. Denk aan het automatisch bijhouden van het besturingssysteem en geïnstalleerde applicaties (uitgezonderd zelf geschreven applicaties en/of websites). We kunnen bij de basis al verschillende beveiligingsmaatregelen voor je implementeren, zodat de kans gehackt te worden klein blijft. Imagoschade na een hack kan immers funest zijn voor een organisatie.

Wil je eenvoudig via een control panel je klanten kunnen toevoegen en beheren? Dan is DirectAdmin of Plesk wellicht iets voor jou. Wil je ook 24/7 ondersteuning van een van onze techneuten? Dan is een SLA een must-have! Je ziet het, we bieden je een skala aan add-ons om je VPS-hosting nog makkelijker te kunnen beheren.

In een paar eenvoudige stappen ben jij online! Wij zijn ervan overtuigd dat wij een hele scherpe prijs-kwaliteitverhouding aanbieden voor de VPS-pakketten. Heb je hulp nodig, dan kun je 24/7 contact met ons opnemen.

Snelle raket

Kies een passend pakket

Twijfel je tussen de VPS-pakketten, kies dan 1 pakket lager dan je denkt nodig te hebben! Meestal heb je in het beginproces geen super zware VPS nodig en upgraden kan 24/7 365 dagen per jaar via het Control Panel. Bestel niet meer resources dan je direct nodig hebt en bespaar.

Pakketkeuze

Kies het besturingssysteem

We bieden out-of-the-box 64 bits versies aan van veelgebruikte Linux distributies en Windows Server. Voor webbureaus raden we vaak de combinatie van een Debian distributie met DirectAdmin aan. DirectAdmin vergt ongeveer 1 tot 2 uur installatietijd. Vergeet de checkbox niet in het bestelproces!

Keuze besturingssysteem

Maak je account aan

Heb je al een account? Log dan in op het Control Panel en bestel direct een VPS. Om een VPS te bestellen moet je klant bij ons zijn. Wees niet bang, wij voldoen aan alle GDPR-richtlijnen en gaan uiterst vertrouwelijk om met jouw persoonlijke gegevens. We sturen je geen spam.

Login Account
 • Betaalopties

 • Betaal met SEPA
 • Betaal met iDeal
 • Betaal met PayPal
 • Betaal met MasterCard
 • Betaal met Visa
 • Betaal met V-Pay
 • High availability

  Meervoudige redundantie borgt de beschikbaarheid van het netwerk en de servers. Downtime wil niemand.

 • High scalable

  Verwacht je flinke drukte? Upgrade dan zelf eenvoudig en snel je pakket in ons control panel. Hoe meer resources, hoe sneller je pakket zal zijn. Snelheid is het sleutelwoord bij conversie.

 • High service

  Enthousiast en gedreven team nerds met een passie voor het vak staan dag en nacht paraat om je te ondersteunen waar nodig.

 • High performance

  Super snelle SSD's in razend snelle servers geven je VPS de performance die je nodig hebt.

Neem een DirectVPS