Cloud 
Consultancy

Consultancy diensten

We begrijpen dat overstappen naar de cloud voor veel bedrijven geen gemakkelijk opgave is. En zelfs als je al gebruik maakt van verschillende cloudoplossingen zijn er altijd nog veel innovaties en veranderingen waar je rekening mee moet houden. Daarom bieden wij bij DirectVPS cloud consulting aan.

Onze cloud consultants geven cloud advies en staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Of je nou op zoek bent naar private cloud consultancy, een service cloud consultant of een cloud hosting consultant, wij hebben kennis over allemaal. Jij stelt de vragen, wij geven het beste cloud advies. Zo komen we samen verder.

Control panel

Een cloudoplossing die bij jouw bedrijf past

Elk bedrijf is uniek, dus ook de cloudoplossingen die bij een bedrijf passen zijn voor elk bedrijf anders. Bovendien groeien en veranderen bedrijven constant, waardoor ook de clouddiensten aangepast moeten worden. Daarom zijn wij bij Direct VPS altijd op zoek naar innovaties.

We bieden enkel de meest recente versies aan én zoeken altijd naar een passende oplossing. Onze cloud consultants helpen je vanaf het eerste begin. Met het juiste cloud advies leg je een stevige basis, van waaruit we verder kunnen bouwen. Of je nou wilt beginnen met een eenvoudige mailbox of dat je direct voor private cloud oplossing kiest, onze experts staan je altijd bij.

Altijd passend advies

We begrijpen dat als je ondersteuning of advies nodig hebt, je niet te lang wilt wachten op antwoord. Jij wilt immers snel weer verder kunnen. Daarom staan onze Nederlands sprekende engineers elk uur van de dag en elke dag van de week voor je klaar: het hele jaar door! Geen gedoe met een keuzemenu en onpersoonlijke adviezen, maar altijd een expert dichtbij die jouw bedrijf kent en je écht verder kan helpen. Met welke vraag je ook zit en waarover je ook advies nodig hebt, wij hangen pas op als jij tevreden bent.

Ontdek alle mogelijkheden van de cloud

Ben jij nog compleet nieuw in de wereld van de cloudoplossingen? Of ben je er wel al thuis, maar vraag je je af welke stappen goed zijn voor de toekomst van jouw bedrijf? Voor onze cloud consultants maakt het niet uit waar in het proces jij staat. Ze helpen je graag verder op de manier die bij jouw organisatie past.

Ben jij benieuwd naar wat onze engineers of cloud consultants voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We bespreken graag de behoeften van jouw organisatie en helpen jullie verder in de wereld van de cloud.