Over DirectVPS

Onze visie

Niet de grootste, maar wel de meest betrokken cloudleverancier van Nederland die levert wat jij vraagt. Persoonlijk, betrokken, doel- en resultaat gericht leveren wij hoogstaande innovatieve oplossingen die aansluiten bij jouw behoeften. Wij helpen je met het laten groeien van jouw business en groeien met je mee. Stilstand is achteruitgang. Wij blijven altijd ontwikkelen met als doel iedereen de mogelijkheid bieden om optimaal gebruik te maken van de cloud.

Virtuele of dedicated cloudoplossingen in één van onze datacenters of op locatie? Bij een andere cloud provider? Van een eenvoudige website of mailbox tot private cloudoplossingen, niets is ons te gek. Wij denken niet in problemen, maar in uitdagingen, dus daag onze engineers graag uit.

Ik kom graag eens koffie drinken

Introductie

Certificering

Wij zijn ISO27001:2013 gecertificeerd. ISO 27001 is een internationale standaard voor het procesmatig implementeren, onderhouden en verbeteren van de beveiliging van een organisatie. Bij de certificering wordt ons gehele beveiligingsbeleid gecontroleerd. Daarbij wordt bijvoorbeeld gekeken naar risicobeheersing, incidentbeheer en het beveiligingsbewustzijn. Voor onze klanten betekent dit certificaat dat beveiliging is verweven met alles wat we doen en dat we continu bezig zijn met het verbeteren van onze beveiliging.

Innovatief

Wij zijn altijd opzoek naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van cloud-computing. Daarom bieden wij standaard de meest recente versies aan en denken wij graag mee over nieuwe mogelijkheden.
Icon_Friends_A

Direct persoonlijk bereikbaar

24/7/365 direct contact met een Nederlands sprekende engineer die kan adviseren, ondersteunen en inspringt wanneer jij het nodig hebt. Geen lastig keuzemenu of een anonieme servicedesk, direct een no-nonsense engineer die jouw organisatie kent en van aanpakken weet.

1000% Kwaliteit

Beschikbaarheid, integriteit, veiligheid, stabiliteit en kwaliteit is waar wij ons 1000% voor inzetten. Optimale uptime gegarandeerd!

100% Nederlands

Housing in Nederlandse datacenters. Advies en ondersteuning door Nederlandse bevlogen engineers. Een Nederlandstalig control panel om je hosting te beheren. En een vleugje Rotterdamse aan- en doorpakken mentaliteit 😉

Disciplines

Cloud Architecture

Één of meerdere Cloud Servers of liever je eigen Kubernetes cluster? Lift mee op ons robuuste OpenStack cloud platform. Razend snel, redundant en uitermate schaalbaar. Pay as you go, geen langlopende contracten of commitments.

IT Consultancy

Laat jij het hart van onze architecten harder kloppen? Geen use case is ons te gek. Laat ons je adviseren vanaf de start, zodat jij klaar bent voor de toekomst. Bespaar jezelf tijd en kosten door niet het wiel nogmaals uit te vinden, wij hebben de benodigde kennis al in huis.

Netwerk- en Serverbeheer

Van een bescheiden webserver tot een complexe clustered infrastructuur op verschillende locaties, daag ons graag uit. Wij beheren, beveiligen, monitoren en updaten je servers en netwerkinfrastructuur, ongeacht op welke locatie of bij welke (cloud) provider. Bij problemen kun je ons 24/7 bereiken.