Managed services

Managed services

Wel een eigen (virtuele) server, maar geen tijd of kennis om deze zelf te beheren? Dan zijn de managed services van DirectVPS een goed idee. Met een managed VPS beheren wij jouw virtuele server. Zelf heb je dan dus geen technische kennis nodig. Ook ben je geen tijd kwijt aan het serverbeheer. Wij beheren de server en zorgen er dus ook voor dat er bij problemen direct ingegrepen wordt. Zo zorgen we voor 100% uptime en geniet jij enkel van alle voordelen.

Managed OpenStack
Iets voor jouw bedrijf?

Als puur Nederlands alternatief voor de grote Nederlandse cloudproviders hebben we bij Direct VPS het OpenStack platform ontwikkeld. Dit platform wordt gehost in verschillende Nederlandse datacentra. Het is een flexibele infrastructuur, waardoor het ultiem schaalbaar is. Ook wordt er voldaan aan de strenge eisen wat betreft security, privacy en wetgeving.

Bij Managed OpenStack nemen wij je alles uit handen. In een bespreking met een van onze ervaren Cloud Architects geef je jouw wensen aan en bespreken we alle mogelijkheden. Fijn aan OpenStack is dat het ultiem schaalbaar is. Dat betekent dat het compleet met jouw bedrijf meebeweegt. Jij maakt, eventueel in overleg met ons, de keuzes en loopt nooit tegen vervelende limieten aan.

Cloud managed servers die voor jouw organisatie werken

Dat de overstap naar de cloud een erg belangrijke ontwikkeling is voor veel bedrijven is niet te ontkennen. Data opslaan op een externe server heeft veel voordelen, maar er komt ook veel technische kennis bij kijken. Als je deze kennis niet zelf in huis hebt, kan een overstap naar de cloud een lastig proces worden. Juist dan kunnen wij jou verder helpen.

Wij hebben alle kennis in huis om een managed VPS goed te laten draaien. Zelf heb je hier geen omkijken meer naar. Onze Nederlands sprekende engineers staan 24/7/365 voor je klaar, mocht je vragen of problemen hebben. Op die manier zorgen wij ervoor dat je écht verder komt en dat jij jouw energie kunt steken in andere aspecten van je bedrijf.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de verschillende managed services die we aanbieden? Of heb je vragen over de diverse cloud oplossingen en de toepassing binnen jouw organisatie?

Neem dan gerust contact op met onze specialisten. Niet alleen kunnen zij jou informeren over de diverse opties, ook kijken ze graag met je mee welke oplossing echt aansluit bij jouw bedrijf. Zo bouwen we samen aan een mooie toekomst.

Neem contact op