Offsite Back-up

Offsite Back-up

Bepaal zelf wat en hoevaak je iets wilt backupen met een Offsite Backup account. Backups maken is nog nooit zo makkelijk geweest!

E-mail

Heb je een E-mail account? Vergeet dan niet om regelmatig een backup van je e-mail te maken. Mocht je per ongeluk toch dat ene belangrijke mailtje hebben verwijderd, dan kan je altijd nog in je backup het mailtje terughalen.

Desktop

Voorkom dataverlies van je desktop of laptop en laat regelmatig op de achtergrond een offsite backup maken van belangrijke bestanden. Ook fijn voor mocht je computer gestolen worden. Dan heb je nog altijd je data in de cloud.

Server

Uiteraard maken wij snapshots van een VPS, maar hoe vervelend is het als je net 1 bestandje uit de backup nodig hebt? Daar zet je liever niet een snapshot voor terug. Serverbackup maakt het mogelijk om backup's te maken van je VPS, DPS of PCS.

Offsite Backup is al leverbaar vanaf EUR 10,- per maand. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en het bestellen van dit product.

High availability

Meervoudige redundantie borgt de beschikbaarheid van het netwerk en de servers. Downtime wil niemand.

High scalable

Verwacht je flinke drukte? Upgrade dan zelf eenvoudig en snel je pakket in ons control panel. Hoe meer resources, hoe sneller je pakket zal zijn. Snelheid is het sleutelwoord bij conversie.

High service

Enthousiast en gedreven team nerds met een passie voor het vak staan dag en nacht paraat om je te ondersteunen waar nodig.

High performance

Super snelle SSD's in razend snelle servers geven je VPS de performance die je nodig hebt.