SSL Certificaten

Veiligheid op het web

Veiligheid op het web

Met een SSL (Secure Socket Layer) certificaat versleutel je de communicatie van en naar je server. Zo kan je veiliger inloggen op je website, control panel of e-mail. Door een SSL-certificaat te gebruiken, komt je website hoger in de ranking bij zoekmachines, blokkeren browsers je niet bij voorbaat al en kan je een website sneller uitserveren over https 2.0 als je webserver dit ondersteund.

Let’s Encrypt

In veel gevallen raden wij Let’s Encrypt aan. Let’s Encrypt is een Certificaat Authoriteit waar je gratis SSL-certificaten kan genereren met een geldigheidsduur van 90 dagen.

Om de privacy van jou en je klanten te waarborgen, kun je het bijna niet laten liggen. Het is gratis!

Instructies

In zowel DirectAdmin als Plesk is deze dienst beschikbaar en kan je met enkele klikken een certificaat aanmaken. Voor Linux servers zonder control panel kan je de applicatie certbot gebruiken.

Richt jij je eigen webserver in? Neem dan een kijkje op de certbot website voor instructies.

Geavanceerde Certificaten

Voor sommige toepassingen zijn er wat geavanceerde of uitgebreide certificaten benodigd. Daar helpen we je dan ook graag bij. Lees hieronder de mogelijke opties die we standaard aanbieden. Kom je er niet uit neem dan contact met ons op.

Wildcard

Vanaf € 75,-

Met een wildcardcertificaat kan je naast domeinnaam.tld ook www.domeinnaam.tld, mail.domeinnaam.tld, intranet.domeinnaam.tld enz. enz. versleuteld uitserveren. Wij leveren dit type certificaat via de Certificaat Authoriteit Sectigo.

Per jaar kost dit certificaat € 75,-. Wij rekenen € 25,- servicekosten per jaar. Hiervoor regelen wij de bestelling, installatie en tijdige verlenging van het certificaat.

Uitgebreide Validatie

Vanaf € 95,-

Met dit type certificaat wordt de handelsnaam zoals deze bekend is bij de KvK weergegeven. Met dit certificaat toon je aan een echte onderneming te zijn. Onze leverancier Sectigo zal hiertoe extra validaties uitvoeren te weten:

  • Telefonische validatie via openbaar beschikbaar telefoonnummer die overeenkomt met de KvK registratie;
  • Whois validatie ter controle of de domeinnaamhouder overeenkomt met de KvK registratie;
  • Domeinvalidatie per e-mail, DNS record of bestandsvalidatie om te bevestigen dat jij het beheer van de domeinnaam in handen hebt.

Per jaar kost dit certificaat € 95,-. Wij rekenen € 25,- servicekosten per jaar. Hiervoor regelen wij de bestelling, installatie en tijdige verlenging van het certificaat.

Bestellen