Een updateservice speciaal voor jou

UpdateS

De updateservice die jouw systeem up-to-date houdt. Installeer je geen updates? Dan loop je het risico om gehackt te worden!

Elk Linux of Windows besturingssysteem heeft regelmatig updates nodig. Updates zorgen voor performance optimalisaties, verhelpen bugs en verhogen de veiligheid. Dit onderhoud wordt vaak vergeten met een hack of verminderde performance als gevolg. Vertrouwelijke data verliezen door een hack kan funest zijn voor een organisatie. Denk alleen maar aan de imagoschade.

Regelmatige updates

Wij houden je omgeving graag in een goede gezondheid en updaten regelmatig het besturingssysteem. Nadat we root- of administratortoegang hebben gekregen op de server kunnen we aan de slag gaan. Hoe gaat dit in zijn werk?

Voor Linux distributies doen we dit geautomatiseerd en worden ook applicaties uit de repository bijgewerkt.

Voor Windows servers voeren we na patch-dinsdag de updates gecontroleerd uit in de avonduren, zodat jij er zo min mogelijk last van hebt. Bij kritieke patches informeren we je tijdig in het geval er een herstart noodzakelijk is.

Belangrijke voorwaarden

Wij hebben 24/7/365 vanaf enkele IP-adressen toegang nodig tot de VPS of DPS. Bij Linux distributies gebruiken wij SSH key-based authenticatie. Voor Windows omgevingen hebben wij een administrator account nodig.

  • Linux: Er worden enkel updates uitgerold die aangeboden worden binnen de huidige repository.
  • Windows: Er worden enkel updates uitgerold die aangeboden worden vanuit de Microsoft Windows Update omgeving.
  • Updates van CMS’en en/of andere webapps zijn niet inbegrepen.
  • Wij zijn niet aansprakelijk voor problemen veroorzaakt door geautomatiseerde updates.
  • Wij zijn niet aansprakelijk voor problemen die ontstaan door updates die je zelf uitvoert.

Deze UpdateS add-on is als extra optie te bestellen in het Control panel bij een VPS of DPS. De looptijd van de add-on is gelijk aan de looptijd van het abonnement van de VPS of DPS. Ga naar de betreffende server-detailpagina om UpdateS te activeren.

Activeer UpdateS