VPN

VPN

Virtual Private Network (VPN) is een verbindingstechniek waarmee verschillende locaties en/of apparaten aan elkaar verbonden kunnen worden. De connectie is versleuteld, zodat onbevoegden deze niet kunnen afluisteren.

Een VPN verbinding word vaak opgezet om bijvoorbeeld een Cloud Server of Dedicated server in onze cloud te verbinden met het lokale netwerk op een bedrijfsnetwerk, zodat het lijkt alsof de virtuele omgeving zich binnen het eigen netwerk bevind. Het kan ook ingezet worden tussen verschillende locaties naar een centraal punt om zo een netwerk en alle daarin aanwezige computers/servers te kunnen beheren.

Deze dienst is altijd op maat gemaakt. Neem daarom eerst vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

High availability

Meervoudige redundantie borgt de beschikbaarheid van het netwerk en de servers. Downtime wil niemand.

High scalable

Verwacht je flinke drukte? Upgrade dan zelf eenvoudig en snel je pakket in ons control panel. Hoe meer resources, hoe sneller je pakket zal zijn. Snelheid is het sleutelwoord bij conversie.

High service

Enthousiast en gedreven team nerds met een passie voor het vak staan dag en nacht paraat om je te ondersteunen waar nodig.

High performance

Super snelle SSD's in razend snelle servers geven je VPS de performance die je nodig hebt.