Waarom designers & marketeers graag onze klant zijn?

Hosting is een vak apart! Wij hebben meerdere webbureaus die graag de hosting aan ons uitbesteden, toch graag zelf enige controle willen behouden, maar zich geen zorgen willen maken om de beschikbaarheid en stabiliteit van hun VPS's.

Jij bent goed in het maken en verkopen van websites. Wij zijn goed in het online houden van servers! We kunnen je perfect ontzorgen door geheel of gedeeltelijk taken voor je uit te voeren. Denk aan het automatisch bijhouden van het besturingssysteem en geïnstalleerde applicaties (uitgezonderd zelf geschreven applicaties en/of websites). We kunnen bij de basis al verschillende beveiligingsmaatregelen voor je implementeren, zodat de kans gehackt te worden klein blijft. Imagoschade na een hack kan immers funest zijn voor een organisatie.

Wil je eenvoudig via een control panel je klanten kunnen toevoegen en beheren? Dan is DirectAdmin of Plesk wellicht iets voor jou. Wil je ook 24/7 ondersteuning van een van onze techneuten? Dan is een SLA een must-have! Je ziet het, we bieden je een skala aan add-ons om je VPS-hosting nog makkelijker te kunnen beheren.

In een paar eenvoudige stappen ben jij online! Wij zijn ervan overtuigd dat wij een hele scherpe prijs-kwaliteitverhouding aanbieden voor de VPS-pakketten. Heb je hulp nodig, dan kun je 24/7 contact met ons opnemen.

Kies een passend pakket

Twijfel je tussen de VPS-pakketten, kies dan 1 pakket lager dan je denkt nodig te hebben! Meestal heb je in het beginproces geen super zware VPS nodig en upgraden kan 24/7 365 dagen per jaar via het Control Panel. Bestel niet meer resources dan je direct nodig hebt en bespaar.

Kies het besturingssysteem

We bieden out-of-the-box 64 bits versies aan van veelgebruikte Linux distributies en Windows Server. Voor webbureaus raden we vaak de combinatie van een Debian distributie met DirectAdmin aan. DirectAdmin vergt ongeveer 1 tot 2 uur installatietijd. Vergeet de checkbox niet in het bestelproces!

Maak je account aan

Heb je al een account? Log dan in op het Control Panel en bestel direct een VPS. Om een VPS te bestellen moet je klant bij ons zijn. Wees niet bang, wij voldoen aan alle GDPR-richtlijnen en gaan uiterst vertrouwelijk om met jouw persoonlijke gegevens. We sturen je geen spam.

Lees hier de ervaring van een van onze klanten:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

John Doe, functie @ CompanyName

Gebruikte producten & diensten

OpenStack

Deze klant logt in via OpenStack om zijn instances en netwerken te beheren en maakt gebruik van deploymenttools. Zo hebben ze totale vrijheid in het gebruik van hun resources en kunnen ze grote applicaties efficient uitrollen. Meer weten over ons OpenStack platform?

Flexibiliteit

Met onze technische kennis, ondersteunen we onder andere het door de klant opgezette Kubernetes-cluster koppelen we externe netwerken. Ook gebruik maken van onze flexibiliteit in technische oplossingen?

24/7/365

Naast ons betrouwbare platform, zijn we altijd bereid om naar oplossingen te zoeken. Zo monitoren we bepaalde diensten voor deze klant om een zo betrouwbaar mogelijke applicatie aan te kunnen laten bieden. Interesse in onze service opties?

Persoonlijke aanpak

We denken graag mee met de klant om functionaliteit om te zetten in technische uitdagingen en deze vervolgens (samen) aan te pakken. Dit doen we met persoonlijke contacten en een brede technische kennis.

Nieuwsgierig?

Heb je het vermoeden dat wij goed aansluiten bij jouw wensen, laat het ons weten! Wij gaan graag met je in gesprek om passende oplossing.