Waarom MKB bedrijven graag onze klant zijn?

Door het serverpark te verhuizen naar de cloud bespaar je de fysieke ruimte waar een serverkast met koeling, noodstroom, back-upoplossingen etc. zou moeten staan. Wat dacht je bij brand? Brand het pand af, dan heb je zeker schade, maar je data staat veilig in de cloud.

Wij voldoen aan alle AVG/GDPR-voorwaarden en gaan zeer zorgvuldig met ons platform om. Niemand heeft toegang tot andermans VPS's of klantdata. We werken uitsluitend met partners waar we waterdichte contracten mee afgesloten hebben om jouw privacy en data goed te beschermen.

Snelheid, beschikbaarheid en betrouwbaarheid zijn kernwoorden waar hosting voor het MKB aan moet voldoen. Dat kunnen wij je bieden met onze scherp geprijsde VPS-oplossingen. Wil je een fysieke server voor het bedrijf, dan is wellicht een Dedicated Private server een goede oplossing. Wil je meerdere servers, dan is het handig om te kijken naar een Private cloud Server oplossing. Kom je er niet uit met wat je nodig hebt voor jou bedrijf, neem dan gerust contact met ons op.

Kies het besturingssysteem

We bieden out-of-the-box 64 bits versies aan van de veelgebruikte Linux distributies en Windows Server. Voor MKB raden we vaak de combinatie van een Debian distributie met DirectAdmin aan. DirectAdmin vergt ongeveer 1 tot 2 uur installatietijd. Vergeet de checkbox niet in het bestelproces!

Maak je account aan

Heb je al een account? Log dan in op het Control Panel en bestel direct een VPS. Om een VPS te bestellen moet je klant bij ons zijn. Wees niet bang, wij voldoen aan alle GDPR-richtlijnen en gaan uiterst vertrouwelijk om met jouw persoonlijke gegevens. We sturen je geen spam.