Waarom ontwikkelaars graag onze klant zijn?

We hebben al veel ontwikkelaars mogen verwelkomen. Van een beginnende amateurprogrammeur tot grote development teams. Voor ieder is er een passende oplossing.

Snelle servers, snelle SSD's en een snel netwerk is wat het voor ontwikkelaars zo leuk maakt om bij ons te hosten. Niet uren wachten tot een VPS opgeleverd is maar binnen enkele minuten aan de slag! Hoe fijn is het dan, als de VPS razendsnel reageert.

In een paar eenvoudige stappen ben jij online! Wij zijn ervan overtuigd dat wij een hele scherpe prijs-kwaliteitverhouding aanbieden voor de VPS-pakketten. Heb je hulp nodig, dan kun je 24/7 contact met ons opnemen.

Larry
Ruud
Ties
Mark

[tmm name="directvps"]

Kies het besturingssysteem

We bieden out-of-the-box 64 bits versies aan van veelgebruikte Linux distributies en Windows Server. Een pre-installatie van een distributie kan iets verouderd zijn. Dus vergeet niet direct de VPS te updaten en te beveiligen. Je kunt dit ook aan ons uitbesteden.

Maak je account aan

Heb je al een account? Log dan in op het Control Panel en bestel direct een VPS. Om een VPS te bestellen moet je klant bij ons zijn. Wees niet bang, wij voldoen aan alle GDPR-richtlijnen en gaan uiterst vertrouwelijk om met jouw persoonlijke gegevens. We sturen je geen spam.

Lees hier de ervaring van een van onze klanten:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

John Doe, functie @ CompanyName

Gebruikte producten & diensten

OpenStack

Deze klant logt in via OpenStack om zijn instances en netwerken te beheren en maakt gebruik van deploymenttools. Zo hebben ze totale vrijheid in het gebruik van hun resources en kunnen ze grote applicaties efficient uitrollen. Meer weten over ons OpenStack platform?

Flexibiliteit

Met onze technische kennis, ondersteunen we onder andere het door de klant opgezette Kubernetes-cluster koppelen we externe netwerken. Ook gebruik maken van onze flexibiliteit in technische oplossingen?

24/7/365

Naast ons betrouwbare platform, zijn we altijd bereid om naar oplossingen te zoeken. Zo monitoren we bepaalde diensten voor deze klant om een zo betrouwbaar mogelijke applicatie aan te kunnen laten bieden. Interesse in onze service opties?

Persoonlijke aanpak

We denken graag mee met de klant om functionaliteit om te zetten in technische uitdagingen en deze vervolgens (samen) aan te pakken. Dit doen we met persoonlijke contacten en een brede technische kennis.

Nieuwsgierig?

Heb je het vermoeden dat wij goed aansluiten bij jouw wensen, laat het ons weten! Wij gaan graag met je in gesprek om passende oplossing.