Jou voorgangers
Publieke Sector

Waarom de publieke
sector graag onze klant is?

Sinds de invoering van GDPR en ontwikkeling van Privacy Shield, zijn wij ons er van bewust dat Nederlandse data niet zo veel te zoeken heeft in buitenlandse datacentra. Altijd al toegespitst op de Nederlandse markt met VPS-en, hebben wij ons onderliggende OpenStack platform beschikbaar gemaakt om flexibeler en grootschaliger te werk te gaan. Erg geschikt voor coöperaties en overheidsinstellingen die dat vereisen.

Eindeloze voordelen:

 • Focus op jou kernactiviteiten en wordt ontzorgd op de architectuur van de cloud door onze experts die 24/7 bezig zijn met het veilig en up-to-date houden van de cloud
 • Door meer grip en en inzicht in de cloud behoudt en verbeter je de regie
 • Houdt de data veilig in Nederlandse datacenters met hulp op maat
 • Reduceer kosten door alleen te betalen voor wat wordt gebruikt
 • Verander, innoveer en schaal sneller en makkelijker door meer of minder gebruik te maken van onze resources
 • Werk thuis in dezelfde online omgeving als op het werk. Door alles in de cloud te plaatsen is toegang op afstand makkelijk te realiseren
 • Wordt toekomstbestendig door over te stappen op de cloud
 • Maak optimaal gebruik van de cloud door starttrainingen en goede support van onze engineers

Lees hier de ervaring van een van onze klanten:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

John Doe, functie @ CompanyName

Gebruikte producten & diensten

OpenStack

Deze klant logt in via OpenStack om zijn instances en netwerken te beheren en maakt gebruik van deploymenttools. Zo hebben ze totale vrijheid in het gebruik van hun resources en kunnen ze grote applicaties efficient uitrollen. Meer weten over ons OpenStack platform?

Flexibiliteit

Met onze technische kennis, ondersteunen we onder andere het door de klant opgezette Kubernetes-cluster koppelen we externe netwerken. Ook gebruik maken van onze flexibiliteit in technische oplossingen?

24/7/365

Naast ons betrouwbare platform, zijn we altijd bereid om naar oplossingen te zoeken. Zo monitoren we bepaalde diensten voor deze klant om een zo betrouwbaar mogelijke applicatie aan te kunnen laten bieden. Interesse in onze service opties?

Persoonlijke aanpak

We denken graag mee met de klant om functionaliteit om te zetten in technische uitdagingen en deze vervolgens (samen) aan te pakken. Dit doen we met persoonlijke contacten en een brede technische kennis.

 • “Bij vragen of meldingen krijgen we direct een duidelijk antwoord en het belangrijkste is dat wij niet naar de servers hoeven om te kijken.”

  Roderick van de Garde, IT coördinator bij La Cubanita
 • “Zij leveren VPS’s met een snelle respons en bewezen stabiliteit en als wij er even niet uitkomen, denken ze graag met ons mee. Dat zijn dan ook redenen waarom wij zeer blij zijn met deze samenwerking.”

  Nils Alma, eigenaar bij nils&paul
 • “We zien verder dat DirectVPS duidelijk doorontwikkelt, groeit, maar toch een persoonlijke touch houdt, dat proberen we zelf ook te doen. Dit gun je iedereen.”

  Martijn Koek, Techlead bij Beeldr

Nieuwsgierig?

Heb je het vermoeden dat wij goed aansluiten bij jouw wensen, laat het ons weten! Wij gaan graag met je in gesprek om passende oplossing.