Publieke Sector

Sinds de invoering van GDPR en ontwikkeling van Privacy Shield, zijn wij ons er van bewust dat Nederlandse data niet zo veel te zoeken heeft in buitenlandse datacentra. Altijd al toegespitst op de Nederlandse markt met VPS-en, hebben wij ons onderliggende OpenStack platform beschikbaar gemaakt om flexibeler en grootschaliger te werk te gaan. Erg geschikt voor coöperaties en overheidsinstellingen die dat vereisen. Benieuwd naar ervaringen?

Programmeurs & Ontwikkelaars

Net als ontwikkelaars zijn wij resultaatgericht. We houden van efficiëntie en (technisch) mooie oplossingen. Zelf zijn we uiteraard ook bezig met ontwikkelen en hierdoor hopen we ontwikkelaars zowel goed te ondersteunen als een betrouwbaar en snel platform te bieden. We denken graag mee in het opzetten van een gesmeerde machine die talloze bezoekers aan kan in de productie omgeving, zodat ontwikkelaars zich kunnen focussen op het maken van een geweldige applicatie. Interesse? Neem contact op! Of lees ervaringen van collega's...

Design & Marketing

CMS, CRM, CM-alles! Websites en webshops maken is jullie expertise. Infrastructuur de onze. Laten we doen waar we goed in zijn. Door jarenlange ondersteuning van servers, zijn we in aanraking gekomen met heel wat systemen. Ervaring die erg handig is om problemen in sites en systemen te vinden. Werk je liever aan een nieuwe site dan eindeloos broncode door te zoeken van een oude opgeleverde site? Ons team bevat netwerkbeheerders, systeembeheerders, ontwikkelaars en designers. Lees hoe we dit toepassen bij webbureau's...

Startups

Concepten proberen, pivoteren, opschalen, naar beneden schalen, voor een startup is het heel fijn om wendbaar te zijn. Met onze diensten kan dit én je betaald alleen voor wat je daadwerkelijk gebruikt. Daarnaast hebben wij een startup programma ontwikkeld waarbij we onze producten en diensten gratis beschikbaar stellen. Kijk verder naar ervaringen van voorgangers en de mogelijkheden als startup!

nieuw: Door ons vanaf de start van je onderneming al erbij te betrekken, groeien we samen. Wij ondersteunen en adviseren je graag bij je start. Begin klein, groei groot. Groei jij, dan groeien wij met je mee. Laten we elkaars business versterken.

MKB

Het uitbesteden van de cloud infrastructuur is een verademing voor elke MKB. Zo wordt er meer gefocust op waar de ondernemers zelf goed in zijn en maken zij zich geen zorgen over een serverkast met koeling, noodstroom, back-upoplossingen, laat staan dat er hier brand ontstaat! Wij voldoen aan zowel de veiligheid voorwaarde als de AVG/GDPR-voorwaarden en gaan zorgvuldig met ons platform om. Wij werken uitsluitend met partners waar we waterdichte contracten mee hebben afgesloten om jouw privacy en data goed te beschermen. Kijk verder tussen verschillende ervaringen van onze MKB klanten. 

Nieuw: Meerdere MKB organisaties hebben hun lokale IT ondergebracht in de cloud en werken over veilige VPN verbindingen op door ons geïnstalleerde servers. Een combinatie van Linux en Windows servers met hosted Kopano als e-mailplatform. Liever je private cloud op je eigen locatie of Office365, we leveren graag maatwerk. Zo hebben alle medewerkers bij Energie Totaal Projecten (ETP) veilige VPN verbindingen met klantlocaties in het veld, draaien zij een eigen private cloud en helpen wij ze met software die zij nodig hebben.

Webagencies

Websites bouwen en optimaliseren is waar web-agencies goed in zijn. Wij faciliteren de passende cloud oplossingen om hun vraag aan te kunnen. Flexibele schaalbaarheid op een betrouwbare cloud en 24/7 ondersteuning is wat wij leveren. Ontwikkelaars van bijvoorbeeld Nils en Paul of Ambitic zijn maar wat blij als wij 's avonds nog hun vragen beantwoorden.