Mogelijkheden

Hosting

Control panel

Je server beheer je makkelijk via ons Control panel.
Maak ook het beheer van websites en applicaties, op je server, gemakkelijker met een control panel als…

Opslag

Maak gebruik van FTP-backups voor je huidige site, een NetwerkS netwerkschijf tussen VPS’en of benader bestanden via S3/Swift met ObjectS object storage. De mogelijkheden!

Nextcloud

Nextcloud is een alternatief voor diensten als Dropbox, OneDrive en Google Drive. Zo weet je dat je bestanden in Nederland blijven en jij overal bij je data kan.

SSL certificaten

Beveilig de verbinding naar je server. Heeft je applicatie geavanceerde beveiligingsfuncties nodig? Dan leveren wij ook betaalde certificaten.

Domeinnamen

Dit is jouw adres op het internet. Wil je alles bij een partij? Dan kun je bij ons ook je domeinnaam registreren en super eenvoudig je DNS beheren.

Services

Update Service

Met UpdateS is je operating system altijd up-to-date tegen mogelijke beveiligingslekken. Activeer eenvoudig per server in het control panel.

SLA

Zou je altijd op iemand terug willen kunnen (lopen te) vallen? Dan kun je bij ons een Service Level Agreement afsluiten. Zo ben je sneller van je problemen af.

Verhuisservice

Wil je graag verhuizen van cloudprovider, maar kom je er niet helemaal uit? Geen zorgen, wij kunnen dit. We hebben wel wat details nodig…

Applicatiebeheer

Ook kunnen wij jouw applicaties beheren. Wij zorgen ervoor dat applicaties mee ontwikkelen met de trends binnen de organisatie, maar ook op IT-gebied. 

Backups

Offsite databackup

Een kopie achter de hand hebben voor noodsituaties? Informeer dan naar onze Offsite databackup opties.

Disaster Recovery

Standaard heb je van 2 dagen (per 6 uur aan) snapshots, met Disaster Recovery worden dagelijkse offsite volledige systeem backups gemaakt en 30 dagen bewaard. Per server met 1 klik te activeren in het control panel.

Windows back-up

Recentelijk hebben wij een Windows back-up gelanceerd op basis van Ahsay. Ahsay is gekozen omdat zij een handige cliƫnt heeft met een windows back-up systeem. Ideaal voor windows servers!